Fournituren in grootverpakking

Geplaatst door Zijlstra Robin op

Welkom in onze Online Fournituren Groothandel

Wij zijn een organisatie die al sinds 1932 actief is in de fournituren handel.

In het verleden hebben wij op (stoffen)markten gestaan in steden als Amsterdam, Haarlem, Delft en Utrecht. Vanwege de sterke groei van E-commerce in Nederland zijn wij overgegaan naar webshops. Consumenten kunnen terecht bij Fournituren.nl, onze zakelijke klanten kunnen terecht in onze Fournituren Groothandel webshop. 

Als fournituren groothandel zijn wij in staat om grote aantallen te leveren. Vanwege ons netwerk van inkoopkanalen hebben wij vrijwel alle artikelen op voorraad. Via diverse agenten kunnen wij scherp inkopen. Door samenwerkingen met merken als Gütermann, YKK, Schmetz, Prym en Vlieseline hebben wij een breed assortiment van fournituren. Wij kunnen hierdoor een levertijd hanteren van 1 tot maximaal 3 werkdagen.

Grootverpakking

Al onze artikelen zijn verkrijgbaar in grootverpakking. Onze zakelijke relaties kunnen dus groot inkopen voor voordelige prijzen. De minimale afnames staan vermeld bij alle artikelen in de webshop.

Magazijn

Vanuit ons magazijn verwerken wij dagelijks zo'n 400 pakketjes met Fournituren. Helaas is vanwege de huidige situatie afhalen of bezoek niet mogelijk. 


Deel dit berichtNieuwer bericht →